Leiderschapstraject geëvolueerd naar een expeditie

"Edith heeft ons leiderschapstraject meerdere keren begeleid, en haar bijdrage heeft de dynamiek ervan aanzienlijk veranderd. Haar vermogen om het tempo te vertragen en de juiste vraag op het juiste moment te stellen, heeft geleid tot waardevolle verbinding en tastbare vooruitgang. Onder haar begeleiding is het leiderschapstraject geëvolueerd naar een expeditie. 

Lees meer »

Zelfverzekerder geworden

"Ik vond het lastig om in te schatten welke verwachtingen ik had met een coachtraject bij Edith. Ik had verwacht heel erg buiten mijn comfortzone te moeten treden, maar het ging juist in op de kwaliteiten waarover ik wél beschik en hoe ik deze verder ontwikkel.  

Lees meer »

Versterking teamdynamiek en persoonlijke effectiviteit

'Edith is een betrouwbare en integere coach. Haar scherpe oog voor het individu vertaalt zich moeiteloos naar het versterken van teamdynamiek en persoonlijke effectiviteit. Ze weet op een unieke manier persoonlijke groei te combineren i.c.m. het optimaliseren van teamprestaties. Edith is een waardevolle aanwinst voor iedere organisatie die streeft naar zowel individueel succes als een krachtig team.'

Lees meer »

Zij weet op haar terrein de kern te raken

"Edith is een ervaren coach die heel betrokken is en op haar terrein de kern weet te raken. Zij weet dit ook goed te verwoorden op een persoonlijke manier. Door dit traject heb ik inzicht gekregen in mijn overtuigingen en patronen. Ik heb nu de sleutel in handen en hier kan ik mee verder.

Lees meer »

Spot on vragen

"Edith is een (loopbaan)coach die oprecht geïnteresseerd is in de mens. Ze heeft een gebalanceerde aanpak die stap voor stap jou helpt om verdieping te zoeken bij de (levens)vragen waar je mee zit en/of je helpt om je drijfveren en kwaliteiten te ontdekken waardoor je weloverwogen een volgende stap in je carrière kan zetten. 

Lees meer »

Inzichten voor groei in mijn functie

"De volgende vraag van mijn leidinggevende begin van het jaar zette mij aan het denken: “Bianca denk even na op welk vlak jij je verder zou willen ontwikkelen.” Ik koos voor een coach traject met Edith. Dit overtrof mijn verwachting. In eerste instantie ging ik er zakelijk in, maar merkte al snel dat niet alles zwart wit is, alles heeft een connectie met elkaar. Het verleden, heden en toekomst.

Lees meer »

Een persoonlijke APK als cadeau voor jezelf

"Soms is het goed om op een andere manier naar jezelf te kijken. Om te ontdekken of je nog wel genoeg voldoening uit je huidige werkt haalt. Of dat het juist goed is om nieuwe wegen te verkennen. Of dat wat je al een hele tijd doet niet effectiever, kwalitatiever of leuker kan. Door meer bewust te zijn van jouw functioneren t.o.v. anderen. In al deze gevallen is het goed om ‘de rolluiken’ echt volledig open te schuiven. Edith is bij uitstek iemand die daarbij kan helpen. Omdat zij echt geïnteresseerd is in mensen. Zonder te oordelen of dwingend te sturen. Maar juist door heel goed te luisteren en op de juiste momenten de juiste vragen te stellen. 

Lees meer »

Scherp doorvragen op de kern

"Er komt een punt dat je met jezelf bent uitgepraat. Dat je net een andere blik nodig hebt om verder te komen. Edith stelt de juiste vragen op het juiste moment. Door aandachtig te luisteren en scherp door te vragen op de kern, openbaart zich dan een nieuwe weg om zelf weer een volgende stap te kunnen zetten."

Lees meer »

Werkgeluk en impact

'Edith heeft mij zowel door haar positieve manier van coaching als betrokkenheid en inzicht een efficiënt en doeltreffend inzicht gegeven in mijzelf en mijn werksituatie. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik profijt van het inzicht in mijn persoonlijke waarden, kwaliteiten, drijfveren en angsten. 

Lees meer »

Van moeten naar willen

"Als je iets wil bereiken in het leven, wat dat ook moge zijn, dan zal je dat zelf moeten doen. Maar als je hulp krijgt van Edith dan krijg je er plezier in: dan wordt moeten willen, dan leer je een omweg te zien als de toeristische route."

Lees meer »

Levenservaring

"Ik heb bij Edith onlangs een loopbaan coaching traject gevold. Ook in een periode dat er enorm veel gebeurde in mijn leven. De gesprekken hebben mij geholpen met het leren kennen van mijzelf op de werkvloer, mijn gedragsstijlen en wat ik nu precies zoek in een baan. 

Lees meer »

Vertrouwen in mijzelf en de toekomst

"In de verkenning naar een nieuwe werkomgeving heb ik een loopbaan coachtraject doorlopen bij Edith. Ik kijk terug op een heel fijn traject wat mij veel inzichten maar bovenal vertrouwen in mijzelf en de toekomst heeft gegeven. Zo bracht het mij veel nieuwe overtuigingen over wie ik ben en wat ik kan. 

Lees meer »

Verdieping zonder ongemak

"Edith is makkelijk in het contact en is oprecht geïnteresseerd in haar gesprekspartner. Ze verstaat de kunst om ook in de eerste contacten de verdieping te zoeken zonder dat het ongemakkelijk wordt. Daarnaast durft zij ook zichzelf te laten zien en investeert zij in het onderhouden van de relatie.

Lees meer »

Rust en persoonlijke aandacht

"Bij Edith heb ik mijn eerste loopbaantraject gevolgd en hierdoor heb ik geleerd om te kijken naar wat echt belangrijk is voor mij, wat mij verder brengt zowel privé als zakelijk. Ik had uitgesproken dat ik eind van het jaar een andere baan wilde en halverwege het traject en het jaar heb ik mijn baan al opgezegd. 

Lees meer »

Oprechte interesse in mensen

"In de afgelopen jaren heb ik Edith leren kennen als een warm en betrokken persoon. Ze heeft de natuurlijke vaardigheid om oprechte interesse in mensen te tonen. Dat maakt het heel prettig om met haar samen te werken. Daarbij is ze zeer ervaren en erg resultaatgericht.

Lees meer »

Zegt de juiste dingen op het goede moment

"Na jaren gewerkt te hebben als zelfstandig interim marketeer was ik zoekende naar ‘hoe verder’. Ik had wel een aantal ideeën, maar vond het moeilijk tijd vrij te maken om daarmee verder te gaan en tot een keuze te komen. In mijn sessies met Edith heb ik inzicht gekregen en bevestiging gehad in mijn drijfveren, communicatiestijl en waarom ik bepaalde keuzes maak. En daarmee dus ook wat voor toekomstig loopbaan pad goed bij me past.

Lees meer »

Perfecte match

"Ik heb Edith in 2013 geleden leren kennen en sindsdien met haar diverse gezamenlijke langlopende projecten uitgevoerd. Kenmerkend voor die samenwerking is dat Edith op een unieke wijze mensen aan mensen weet te koppelen en dat ze dat doet op een manier waarop een succesvolle samenwerking bijna gegarandeerd is. 

Lees meer »