Referenties

 

"Ik heb bij Edith onlangs een loopbaan coaching traject gevold. Ook in een periode dat er enorm veel gebeurde in mijn leven. De gesprekken hebben mij geholpen met het leren kennen van mijzelf op de werkvloer, mijn gedragsstijlen en wat ik nu precies zoek in een baan. Ze weet altijd de juiste vragen te stellen en daarnaast luistert ze ook aandachtig. Edith beschikt daarbij niet alleen over levenservaring, maar ook over werkervaring en mensenkennis. Zij zet haar eigen ervaringen als voorbeelden in om dingen uit te leggen. Ik vind dat ook bevorderlijk werken. Kortom een aanrader voor iedereen!"
Priscilla Krishnadath, Teamleider Support en Administratie bij Opleidingsinstituut Lindenhaeghe 

 

"Na jaren gewerkt te hebben als zelfstandig interim marketeer was ik zoekende naar ‘hoe verder’. Ik had wel een aantal ideeën, maar vond het moeilijk tijd vrij te maken om daarmee verder te gaan en tot een keuze te komen. In mijn sessies met Edith heb ik inzicht gekregen en bevestiging gehad in mijn drijfveren, communicatiestijl en waarom ik bepaalde keuzes maak. En daarmee dus ook wat voor toekomstig loopbaan pad goed bij me past. Ze koppelt dat heel goed terug. Nog belangrijker: Edith is heel vriendelijk, leuk en open. Ze weet de goede dingen te zeggen op het juiste moment!"
Marjolein Keijzers, interim marketeer Neon 8 Marketing

 

"Bij Edith heb ik mijn eerste loopbaantraject gevolgd en hierdoor heb ik geleerd om te kijken naar wat echt belangrijk is voor mij, wat mij verder brengt zowel privé als zakelijk. Ik had uitgesproken dat ik eind van het jaar een andere baan wilde en halverwege het traject en het jaar heb ik mijn baan al opgezegd. Dit traject leerde mij te kijken naar mijn eigen waarden en beweegredenen. De DISC gedragsanalyse gaf hier goed inzicht in. Tussen de sessies door is Edith goed benaderbaar. De afspraken waren vooraf precies goed gepland, zodra ik weer toe was aan coaching was het ook het volgende moment. Het aantal en de frequentie van onze gesprekken was goed, ook omdat ik tussendoor en na het afsluiten van dit traject bezig was en ben met het nemen van vervolgstappen in mijn carrière. De locaties die Edith gebruikt zijn mooi en sfeervol, hierdoor voelde ik mij ook op mijn gemak. In de coaching bij Edith heb mij nooit ongemakkelijk gevoeld, ik voelde mij juist gehoord en gezien. Ik vind haar erg betrokken en ervaar dit als zeer fijn en positief. Ik beveel Edith aan als loopbaancoach vanwege haar rust en persoonlijke aandacht. Door haar brede ontwikkeling en kennis van veel werkvelden kan zij veel voor professionals betekenen die een stap verder willen zetten."
Gerjanne de With, verloskundige

 

"Edith is een (loopbaan)coach die oprecht geïnteresseerd is in de mens. Ze heeft een gebalanceerde aanpak die stap voor stap jou helpt om verdieping te zoeken bij de (levens)vragen waar je mee zit en/of je helpt om je drijfveren en kwaliteiten te ontdekken waardoor je weloverwogen een volgende stap in je carrière kan zetten. Haar vragen zijn spot on maar voelen niet ongemakkelijk omdat ze ook laat zien wat levensvragen met haar doen. Dat schept een veilige omgeving. Ze geeft ook andere perspectieven waardoor je buiten het geëigende pad durft te denken."
Ingeborg Steneker, directeur patiëntenzorg en innovatie bij LUMC

 

"In de verkenning naar een nieuwe werkomgeving heb ik een loopbaan coachtraject doorlopen bij Edith. Ik kijk terug op een heel fijn traject wat mij veel inzichten maar bovenal vertrouwen in mijzelf en de toekomst heeft gegeven. Zo bracht het mij veel nieuwe overtuigingen over wie ik ben en wat ik kan. Door Edith haar aanpak voelde ik mij op mijn gemak, veilig, serieus genomen, uitgedaagd, gezien en gerespecteerd. Ik zie Edith als een krachtige, warme toegankelijke vrouw die weet waar zij het over heeft. Wat fijn is dat Edith goed luistert, snel analyseert en je helpt zelf de richting te bepalen die bij je past."
Jessica de Graaf, vestigingsmanager

 

"Edith is makkelijk in het contact en is oprecht geïnteresseerd in haar gesprekspartner. Ze verstaat de kunst om ook in de eerste contacten de verdieping te zoeken zonder dat het ongemakkelijk wordt. Daarnaast durft zij ook zichzelf te laten zien en investeert zij in het onderhouden van de relatie. Edith bood mij een luisterend oor, dacht en bewoog met me mee, maar schetste ook perspectieven en/of alternatieven op een positief kritische manier. Ik heb haar leren kennen als een prettige vertrouwenspersoon, betrouwbare (loopbaan)coach en goede bemiddelaar. Ik ervaar Edith als een toegankelijke, behulpzame, warme persoonlijkheid en een positief ingesteld mens."

Marco P., manager marketing en sales

 

"In de afgelopen jaren heb ik Edith leren kennen als een warm en betrokken persoon. Ze heeft de natuurlijke vaardigheid om oprechte interesse in mensen te tonen. Dat maakt het heel prettig om met haar samen te werken. Daarbij is ze zeer ervaren en erg resultaatgericht. Zo helpt ze je om jouw einddoel voor ogen te houden en de juiste keuzes te maken. Ze is scherp in haar coaching en weet altijd de juiste vragen te stellen. Dat geeft je de inzichten die je nodig hebt om steeds dat stapje verder te gaan in het zoeken naar jouw eigen kwaliteiten. Ik heb altijd heel veel plezier beleefd aan onze gesprekken en beveel Edith iedereen van harte aan!"

Timo Roosendaal, ondernemer

 

"Ik heb Edith ruim zeven jaar geleden leren kennen en sindsdien met haar diverse gezamenlijke langlopende projecten uitgevoerd. Kenmerkend voor die samenwerking is dat Edith op een unieke wijze mensen aan mensen weet te koppelen en dat ze dat doet op een manier waarop een succesvolle samenwerking bijna gegarandeerd is. 

Gevoel voor cultuur, gevoel voor balans, gevoel voor mensen, gevoel voor wat wel eens een perfecte match zou kunnen zijn. Edith vindt mensen leuk en haalt het goede in hen naar boven. Niemand vergeet Edith en…Edith vergeet zelf ook niemand. Gewoon een leuk mens en een geweldige professional!"

Frans Spekking, manager marketing, communicatie en PR bij Mourik