Referenties

 

"Edith is makkelijk in het contact en is oprecht geïnteresseerd in haar gesprekspartner. Ze verstaat de kunst om ook in de eerste contacten de verdieping te zoeken zonder dat het ongemakkelijk wordt. Daarnaast durft zij ook zichzelf te laten zien en investeert zij in het onderhouden van de relatie. Edith bood mij een luisterend oor, dacht en bewoog met me mee, maar schetste ook perspectieven en/of alternatieven op een positief kritische manier. Ik heb haar leren kennen als een prettige vertrouwenspersoon, betrouwbare (loopbaan)coach en goede bemiddelaar. Ik ervaar Edith als een toegankelijke, behulpzame, warme persoonlijkheid en een positief ingesteld mens."

Marco P.

 

"In de afgelopen jaren heb ik Edith leren kennen als een warm en betrokken persoon. Ze heeft de natuurlijke vaardigheid om oprechte interesse in mensen te tonen. Dat maakt het heel prettig om met haar samen te werken. Daarbij is ze zeer ervaren en erg resultaatgericht. Zo helpt ze je om jouw einddoel voor ogen te houden en de juiste keuzes te maken. Ze is scherp in haar coaching en weet altijd de juiste vragen te stellen. Dat geeft je de inzichten die je nodig hebt om steeds dat stapje verder te gaan in het zoeken naar jouw eigen kwaliteiten. Ik heb altijd heel veel plezier beleefd aan onze gesprekken en beveel Edith iedereen van harte aan!"

Timo Roosendaal

 

"Ik heb Edith ruim zeven jaar geleden leren kennen en sindsdien met haar diverse gezamenlijke langlopende projecten uitgevoerd. Kenmerkend voor die samenwerking is dat Edith op een unieke wijze mensen aan mensen weet te koppelen en dat ze dat doet op een manier waarop een succesvolle samenwerking bijna gegarandeerd is. 

Gevoel voor cultuur, gevoel voor balans, gevoel voor mensen, gevoel voor wat wel eens een perfecte match zou kunnen zijn. Edith vindt mensen leuk en haalt het goede in hen naar boven. Niemand vergeet Edith en…Edith vergeet zelf ook niemand. Gewoon een leuk mens en een geweldige professional!"

Frans Spekking, manager marketing, communicatie en PR bij Mourik