cv Check | LinkedIn | Sollicitatietraining

 

Als je solliciteert op een nieuwe baan, bepaalt de recruiter op basis van je cv of je door mag naar de volgende ronde. Jouw eerste indruk maak je middels je motivatiebrief en cv. Deze documenten moeten dus perfect zijn. Heb jij je werkervaring aansprekend genoeg verwoord? Is de lay-out up to date? Het is ook belangrijk om je LinkedIn profiel aan te laten sluiten bij het cv. Om er zeker van te zijn dat jouw documenten bij een recruiter opvallen, kijk ik jouw cv, LinkedIn profiel en/of motivatie brief na en krijg je uitgebreide feedback.

Vol zelfvertrouwen en overtuigend overkomen

Je hebt een belangrijk sollicitatiegesprek en er hangt voor jou veel vanaf. Je ziet er tegenop, je bent nerveus en zenuwachtig en je wilt het gesprek goed doen. Het doel van de sollicitatietraining is om jouw vaardigheden te vergroten in het solliciteren. Je wilt tijdens een sollicitatiegesprek vol zelfvertrouwen en overtuigend overkomen. Ik geef je tips voor een goede voorbereiding.

Daarbij bied ik je de mogelijkheid om een sollicitatiegesprek te oefenen. Hierin is o.a. aandacht voor het omgaan met moeilijke vragen, het verklaren van eventuele gaten in jouw cv het tonen van interesse in de organisatie etc. Het inzetten van een acteur is daarbij mogelijk.

De sollicitatietraining kan ook een onderdeel zijn van het loopbaan coaching of outplacementtraject.

Even een stapje terug

Mogelijk is een sollicitatietraining of cv check voor jou niet voldoende. Wil je eerst antwoord op de vragen: Wat past bij mij? Op welke banen moet ik solliciteren? Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik en hoe kom ik daar? Dan bied ik je loopbaan coaching aan. En als dat zelfinzicht er is: zetten we het om in een pakkende sollicitatiebrief, goed cv, volledig LinkedIn profiel en in een succesvol sollicitatiegesprek.

 

Neem snel contact op om kennis te maken en samen aan de slag te gaan!