Coaching on the job

 

Neem je huidige functie eens onder de loep. Zet je al jouw competenties goed in? Kan je jezelf verbeteren? Ga je nog met plezier naar het werk? En wat kan jij hier zelf aan doen?

 

Zelf aan het roer staan

We hebben vaak meer invloed op ons werk (geluk) dan we denken en we kunnen vaak meer dan we denken. Voor het maken van keuzes is durf en moed nodig. Door zelf aan het roer te gaan staan kies je een eigen uniek pad. Natuurlijk komt hier onzekerheid bij kijken maar het geeft ook een gevoel van trots, zelfvertrouwen, geluk en vrijheid!

Job crafting

Met job crafting verander je jouw eigen functie aan de hand van jouw kwaliteiten, talenten, waarden en passie. Zo reorganiseer je huidige job tot een baan die beter bij je past. De huidige functie helemaal omgooien is wellicht lastig in de praktijk maar er zijn vast taken die jij je kunt toe-eigenen of op termijn naar je toe kunt trekken. Of mogelijk zijn er werkzaamheden die je juist beter kunt delegeren of afstoten.

De beste versie van jezelf

Coaching heeft als doel door middel van bewustwording en aanpassing van gedrag je persoonlijke effectiviteit te verbeteren. In een aantal sessies ga ik met jou op zoek naar de beste versie van jezelf!