Ik laat mezelf nu wat meer met rust...

“𝗜𝗸 𝗹𝗮𝗮𝘁 𝗺𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝗻𝘂 𝘄𝗮𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗺𝗲𝘁 𝗿𝘂𝘀𝘁….’ 𝘇𝗲𝗴𝘁 𝘇𝗲 𝘁𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗺𝗲 𝗻𝗮 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻𝘁𝗮𝗹 𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵𝘀𝗲𝘀𝘀𝗶𝗲𝘀 𝘁𝗲𝗿𝘄𝗶𝗷𝗹 𝘇𝗲 𝗼𝗻𝘁𝘀𝗽𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻𝘁𝗮𝗳𝗲𝗹 𝘇𝗶𝘁. ‘𝗜𝗸 𝗯𝗲𝗻 𝘄𝗮𝘁 𝗮𝗮𝗿𝗱𝗶𝗴𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻. 𝗜𝗸 𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗼𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹 𝘄𝗮𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗻 𝗹𝘂𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗰𝗼𝗻𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀. 𝗗𝗮𝘁 𝗼𝗻𝘁𝘀𝗽𝗮𝗻𝘁.’

Vaak is het motto om juist méér aan jezelf te denken en aandacht te geven aan jouw behoeften. Tegelijkertijd is het ook weleens goed om te realiseren dat het (in een werkomgeving) niet altijd over jou gaat. Anderen zijn minder met jou bezig dan je vaak denkt.

Natuurlijk ben jij de belangrijkste persoon in je eigen leven maar identificeer jezelf niet volledig en voortdurend met alle gedachten, gevoelens en emoties die je hebt!

Zo ben jij meer dan jouw boosheid, teleurstelling, blijdschap en angsten. Door jezelf dit te realiseren lukt het om heftige emoties op een situatie wat meer te relativeren en hoeft het jou niet helemaal in beslag te nemen.
Primaire gevoelens en gedachten zijn onontkoombaar en waardevol maar vertroebelen soms ook jouw blik op wat er werkelijk gebeurt.

Door een hoger zelfbewustzijn lukt het om eens van een afstandje naar jezelf en de interactie met jouw omgeving te kijken. Dat biedt vaak een ander inzicht en perspectief op de situatie.

En verdraaid... dan lukt dat ‘𝗹𝗼𝘀𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻’ waar iedereen het altijd over heeft ook ineens beter..