Zomer Carrière-pitstop

Eindelijk zomer! Na al dat binnen zitten en thuis werken ook toe aan een andere omgeving, wat ontspanning en een vrijer perspectief voor de rest van 2021? Geldt dit misschien ook voor het werk? Een ideaal moment om deze zomer, naast wellicht een welverdiende vakantie, eens stil te staan bij jouw werkgeluk.

 

Ga je na een ontspannen zomerperiode weer fris aan het werk of voel je nu bij voorbaat al tegenzin? Wellicht droom je weleens over een volledige werk switch of denk je aan een volgende stap bij je huidige werkgever. Of heb je nu een ideale werkomgeving maar wil je effectiever te werk gaan. Wat is daarvoor nodig? Mogelijk een opleiding, een goed netwerkgesprek of wat zelfanalyse.

 

In de Carrière Zomer-pitstop bied ik je vier reflecterende sessies. Jij geeft aan waar je behoefte aan hebt. Ik maak je, middels een gedrag, - en drijfveren analyse, diverse opdrachten en prikkelende vragen, (weer) bewust van jouw kwaliteiten, talenten, waarden, energiegevers, - en slurpers. Behoefte aan een cv check en goed vindbaar LinkedIn profiel? Samen gaan we aan de slag. Ook kunnen we verkennen hoe intern of extern netwerk je kan helpen naar het zetten van een volgende stap in je loopbaan. Zo ga je opgefrist en gemotiveerd na de zomer weer je werkende leven tegemoet.

 

De Carrière Zomer-pitstop is voor € 845, = te boeken tussen 1 juni en 30 september 2021.

(Exclusief 21% BTW, inclusief DISC gedrag en drijfveren analyse.)

Liever een loopbaanadvies afgestemd op jouw specifieke behoeften? Dat kan! Neemt contact met me op en we bespreken jouw wensen.