Loopbaan coach herfstaanbod

 

Het is herfst. De natuur toont nu haar mooiste kleuren.
Als gecertificeerd DISC Gedrag en Drijfveren trainer werk ik in mijn loopbaan coach trajecten ook veel met kleur in de vorm van een analyse. Een toegankelijke methodiek om te ontdekken welke communicatiestijl je hanteert en welk effect je hiermee sorteert. Zo’n analyse is een groot cadeau voor jezelf en maakt je nog bewuster van je kwaliteiten en drijfveren waardoor je nog effectiever kunt worden in het behalen van je persoonlijke doelen.

 

Gun jezelf dit cadeau en verken, herken of beken deze herfst jouw persoonlijke kleurenpalet!

Vijf loopbaan coach sessies van 1,5 uur waarin je:

  • Inzicht krijgt in jouw verbale en non-verbale gedragsstijl en de invloed die je daarmee op anderen hebt en hoe je deze kunt vergroten.
  • Bewuster wordt van de aandrijver achter jouw gedrag. Wat motiveert je echt, wat beweegt je en waardoor kom je in actie?
  • Jouw sterke kanten, ontwikkelpunten, waarden, gedragsstijl, drijfveren, energie gevers, - en vreters strak op een rijtje krijgt.
  • Inziet of er zaken zijn die jou wellicht belemmeren om een volgende stap in je carrière te zetten.
  • Tools om jezelf scherp te kunnen positioneren als senior professional waardoor je effectiever wordt in je huidige job of gerichter op zoek kunt gaan naar een nieuwe, passende werkomgeving.

 

Aanbod: € 995,= exclusief 21% BTW, inclusief DISC Gedrag en Drijfveren analyse.

Dit aanbod is geldig tot 1 december 2021.

Heb je behoefte aan een andere invulling? Vertel het me! Ik maak jouw traject op maat.